→ Június 20 és Július 10 között az 1-es villamos rövidebb útvonalon, a 2-es villamos pedig nem közlekedik. A kimaradó szakaszon a 2V pótlóbusszal utazhatnak.

Alternatív eljutási módként a 10-es buszt ajánljuk. Részletek a menetrendekben
vonalazonosítók megjelenítése a fekete-fehér nyomtatáshoz
indulási idők megállóból
Érvényes 2021. December 1-től
  13   A munkaszüneti napokon feltüntetett Segner térről 16:52-kor és 18:52-kor, valamint Pallagról 17:15-kor és 19:15-kor induló járat csak akkor közlekedik, ha az az utáni nap a hét első tanítási napja!

Válassza ki a megfelelő menetidőoszlopot! menetidő  1   2   3   4 
A megállóhelyi indulási idők minden esetben az időszaknak megfelelő értékeket mutatják, függetlenül a megjelenített menetidőoszlopoktól.

Vonalak

DKV Debreceni Közlekedési Zrt. - villamosok [DKV Zrt.]villamosok [DKV Zrt.]DKV Debreceni Közlekedési Zrt. - trolibuszok [DKV Zrt.]trolibuszok [DKV Zrt.]DKV Debreceni Közlekedési Zrt. - buszok [DKV Zrt.]buszok [DKV Zrt.]
10 / 10A / 10Y ➛ Doberdó utca / Tudáspark ➛ Nagyállomás 11 ➛ Borzán Gáspár utca ➛ Segner tér 12 ➛ (Gyógyszergyár) - Auguszta ➛ Vincellér utca 13 ➛ Pallag ➛ Segner tér 14 / 14I ➛ Tudáspark ➛ Nagyállomás 15 / 15Y ➛ Bayk András utca / Széna tér ➛ Doberdó utca 16 ➛ TEVA Gyógyszergyár ➛ Nagyállomás 17 / 17A ➛ Műanyaggyár / Ondód ➛ Segner tér 18 / 18Y ➛ Széna tér ➛ Nagyállomás 19 ➛ Sámsoni út, Júlia telep ➛ Jégcsarnok 21 ➛ Nyugati Ipari Park ➛ Nagyállomás 22 / 22Y Vincellér u. - Egyetem - Kassai út -Vincellér u. (körjárat) 23 Doberdó utca - Júlia-telep - Doberdó utca (körjárat) 23Y ➛ Vámospércsi út ➛ Doberdó utca 24 / 24Y Vincellér u. - Kassai út - Egyetem - Vincellér u. (körjárat) 25 / 125 / 25Y / 125Y ➛ Veres Péter utca ➛ Vincellér utca 30 / 30A / 30I / 30N ➛ Bánk / Borzán Gáspár utca ➛ / Jégcsarnok 33 / 33E ➛ Nagymacs ➛ Segner tér 34 ➛ Felsőjózsa ➛ Segner tér 35 / 35E / 35Y ➛ Felsőjózsai utca ➛ Segner tér 36 / 36E / 36Y ➛ Alsójózsai utca ➛ Doberdó utca / Segner tér 37 ➛ Haláp ➛ Nagyállomás 39 ➛ Szepes ➛ Nagyállomás 41 / 41Y ➛ Borzán Gáspár utca / Kinizsi Nyomda ➛ Vincellér utca 42 / 42A ➛ Kishatár utca / Nyugati Ipari Park ➛ Nagyállomás / Tégláskert utca 43 ➛ Kishatár utca ➛ Nagyállomás 44 Nagyállomás - Ozmán utca - Nagyállomás (körjárat) 45 ➛ Vámospércsi út ➛ Vincellér utca 46 / 46H / 46Y / 46EY / 46E ➛ Határ út / Inter Tan-Ker Zrt. ➛ Nagyállomás 146 Nagyállomás - Határ út - ITK - Nagyállomás (körjárat) 47 / 47Y ➛ Tégláskert utca ➛ Nagyállomás 48 ➛ Pac ➛ Nagyállomás 49Y / 49A ➛ Déli Ipari Park ➛ Nagyállomás / Segner tér 50 Doberdó utca - Tudáspark (körjárat) Airport 1 ➛ Repülőtér (Airport) ➛ Nagyállomás
DKV Debreceni Közlekedési Zrt. - éjszakai buszok [DKV Zrt.]éjszakai buszok [DKV Zrt.]DKV Debreceni Közlekedési Zrt. - ingyenes áruházi buszok [DKV Zrt.]ingyenes áruházi buszok [DKV Zrt.]TRANSIT 2000 KFT. - iránytaxi [Transit 2000 Kft.]iránytaxi [Transit 2000 Kft.]N-R-A BUSZ Kft. - Berettyóújfalu [Helyijárat]Berettyóújfalu [Helyijárat]SZIA 2000 Bt. - Berettyóújfalu [Helyijárat]Berettyóújfalu [Helyijárat] Összevont vonalakÖsszevont vonalak

Megállók

Üdvözöljük!

Kedves Látogatók!

Amint azt észrevették megújult a menetrendes oldalunk. Az újítás elsődleges célja, hogy a kor színvonalának megfelelő, gyorsabb, áttekinthetőbb legyen az oldal, és mobileszközökről is könnyebben lehessen használni.

Újdonság, hogy mostantól Debrecen esetében kétféle vonalhálózati térképen is lehet tájékozódni. Sokan kérték, ezért a vonalak listájában már nem csak a viszonylatszámok jelennek meg, hanem látszanak a végállomások is.

Az átalakítás során előfordulhatnak hibák és bizonyos korábban létező funkciók hiányozhatnak. Ezeket folyamatosan javítjuk és bővítjük. Ezért türelmüket, megértésüket, de leginkább közreműködésüket kérjük: Kérjük, hogy jelezzék, ha bármilyen jellegű hibát találnak oldalon, hogy azt minél hamarabb javíthassuk. Írják meg azt is, ha csak javaslatunk észrevételük van.

Menetrenddel, utazással kapcsolatos kérdésekben a továbbiakban is tudunk információval szolgálni, azonban kérjük, vegyék figyelembe, hogy biztosan válaszolni csak 2-3 nap után tudunk.

Vonalhálózat

Forgalmi hírek

A szolgáltatók által közzétett adatok alapján összeállítva:
 1   2   2V  
Pályafelújítás a villamosvonalakon (második ütem)

Pályafelújítás miatt 2022. június 20. és július 10. között az 1-es villamos rövidebb útvonalon közlekedik és a 2-es villamos nem közlekedik. Helyette az alábbi módon utazhatnak:

Az 1-es vonalon
A vonalon csak átszállással utazhatnak végig
2V pótlóbusszal: Nagyállomás – Kálvin tér között valamint,
1 villamossal: Kálvin tér - Egyetem között.

A pótlóbuszok egyik irányban sem érintik a Városháza és Kossuth tér megállókat.

A 2-es vonalon:
A teljes vonalon átszállás nélkül, pótlóbusszal utazhatnak. A pótlóbuszok egyik irányban sem érintik a Városháza és Kossuth tér megállókat, valamint a Csokonai Gimnázium - Doberdó utca - Csokonai Gimnázium hurkot a villamoshoz képest ellentétes irányba járják körbe.

A 2-es villamospótló megállói (kattintással nyitható)
A villamospótló megállói:
- Nagyállomás (belső induló, 10-es, 14-es, 39-es, 42-es 43-as és 46-os buszok megállója)
- Petőfi tér (Vásáry István utca villamsomegállóhoz, villamosmegálló melletti buszmegálló)
- Piac utca (Szent Anna utca villamosmegállóhoz, villamosmegálló melletti buszmegálló)
- Csokonai Színház (3, 4, 19, 25, 41, 45 vonalak)
- Burgundia utca (3, 14I, 15-ös vonalak)
- Rákóczi utca (11, 14I, 15, 22, 43-as buszok)
- Kálvin tér (átszállás az 1-es villamosra, ideiglenes megálló)
- Kölcsey Központ (villamosmegálló melletti buszmegálló)
- Csemete utca (villamosmegálló melletti buszmegálló)
- Dózsa György utca (villamosmegálló melletti buszmegálló)
- Nádor utca (villamosmegálló melletti buszmegálló)
- Szent László Görögkatolikus Gimnázium (villamosmegálló melletti buszmegálló)
- DAB-székház (villamosmegálló melletti buszmegálló, a kereszeződés túloldalán)
- Mikszáth Kálmán utca (Károlyi Mihály utca villamosmegállóhoz tartozik, villamosmegálló melletti buszmegálló)
- Csokonai Gimnázium (ideiglenes megálló)
- Békessy Béla utca (Görgey utca villamosmegálló helyett, 15, 24, 34, 35, 36-os buszok)
- Árpád Vezér Általános Iskola(közvetelnül a villamosmegálló mellett)
- Doberdó utca (út melletti megálló, 10, 23, 23Y, 24-es buszok megállója)
- Csokonai Gimnázium (24Y-os busz megállója, Kartács utca villamosmegálló és Doberdó utca irányú Csokonai Gimnázium villamosmegállók között)
- Károlyi Mihály utca (villamosmegálló melletti buszmegálló)
- DAB-székház (villamosmegálló melletti buszmegálló)
- Szent László Görögkatolikus Gimnázium (villamosmegálló melletti buszmegálló)
- Dózsa György utca (Nádor utca villamosmegállóhoz tartozik, 12-es busz)
- Ibolya utca (Dózsa György utca megállóhoz tartozik, villamosmegálló melletti megálló)
- Csemete utca(villamosmegállóval szemben, az út túloldalán)
- Kölcsey Központ(villamosmegállóval szemben, az út túloldalán)
- Kálvin tér(átszállás az 1-es villamosról, 11, 14I, 15, 43-as buszok megállója)
- Burgundia utca (3, 14I, 15-ös vonalak)
- Csokonai Színház (3, 4, 19, 25, 41, 45-ös vonalak)
- Kistemplom (19, 42-es buszok, Városháza és Szent Anna utca villamosmegállók között)
- Petőfi tér(Vásáry István utca villamosmegállóhoz, villamosmegállóval szemben)
- Nagyállomás

A pótlóbusz nem áll meg a Nagyállomás felé a Csokonai Gimnázium villamosmegállónál, valamint egyik irányban sem érinti a Kossuth tér és Városháza megállókat!

A sárga hátterű megállókban a 2V pótlóbusz az 1-es villamos helyett is közlekedik. Az 1-es villamosról/ra átszálló utasok ezeben a megállókban a 2V pótlóbuszt tudják igénybe venni

TIPP: A 3, 4, 19, 25, 41, 45-ös troli autóbusz vonalcsoportokról a 2V villamospótlóbuszra a Csokonai Színház megállóban tudnak átszállni, nem szükséges a Városháza megállóig gyalogolni! A Vincellér utca felé közlekedő buszok és a Kálvin tér - Doberdó utca felé közlekedő pótlóbusz között a Kandia utca - Burgundia utca megállókban is átszállhatnak.


Alternatív eljutási módként a 10-es buszt ajánljuk.
Az utazás megkezdésekor érvényesített vonaljegy az átszállás után is érvényes, de a villamoson és a pótlóbuszon is érvényesíteni kell! Az 1 órás mobiljegyet is kérjük érvényesítsék mind a két járművön
 1V  
Villamospótló az 1-es vonalon (első ütem)

Pályafelújítás miatt 2022. június 18-án és 19-én az 1-es villamos nem közlekedik

Helyette az alábbi módon utazhatnak:
2 villamossal: Nagyállomás – Kölcsey Központ között
1V pótlóbusszal: Kölcsey Központ - Egyetem között
Villamospótló térkép

Alternatív eljutási módként a 10-es buszt ajánljuk.
Az utazás megkezdésekor érvényesített vonaljegy az átszállás után is érvényes, de a villamoson és a pótlóbuszon is érvényesíteni kell! Az 1 órás mobiljegyet is kérjük érvényesítsék mint a két járművön

TOVÁBBI RÉSZLETEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN A SZOLGÁLTATÓKTÓL:

DKV Zrt. - 24 órás forgalmi ügyelet: +36-52/311-632

Írj nekünk!

Jogi nyilatkozat

A szolgáltatók által nyilvánosságra hozott menetrendekkel való azonosságért minden tőlünk telhetőt megteszünk, azonban a menetrendek szolgáltatók általi betartásáért nem vállalunk felelősséget.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy a városi közlekedés sajátosságai miatt pontos végállomási indulás esetén is a köztes indulási időpontoknál néhány perces eltérések előfordulhatnak.
A programunk azért készült, hogy Ön kényelmesebben tájékozódhasson az utazási lehetőségekről, azonban a kiadott adatok nem minősülnek hivatalos menetrendnek, tartalmuk csupán tájékoztató jellegű!
Utazása előtt kérjük, mindig tájékozódjon a legfrissebb hirdetményekről, ideiglenes változásokról a közlekedési cégek honlapján, ügyfélszolgálatain és a kihelyezett menetrendi hirdetményeken!
Az esetleges hibákért, illetve a menetrend használatából eredő esetleges károkért a szerkesztő nem vállal felelősséget!
Honlapunkon található menetrend a debreceni helyi közösségi közlekedés menetrendjét tartalmazza. Az menetrendi adatbázis a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. és ZSUZSI Erdei Vasút Nonprofit Kft. által közzétett adatok valamint a Transit 2000 Kft. adatszolgáltatása alapján készült.
Utolsó módosítás: 2022. June 20.